Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.
“Cascina Chicco – Cuvée Zero” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen

Livon Braide Alte
€36,30 incl. BTW

Zero Puro Prismae - Pecorino BIO
€13,20 incl. BTW
Aia Vecchia – Lagone
€18,90 incl. BTW
Diep robijnrood met paarse tinten. In de neus, delicaat met toetsen van kersen,
vanille en kruiden. De smaak is droog , gestructureerd en elegant met aroma’s van
pruimen, rijpe kersen, wilde bessen en een hint van kruiden, een wijn die smeekt naar voedsel.
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Bepin De Eto – Greccio Rosso
€24,90 incl. BTW
Bosio – Egidio
€14,90 incl. BTW
Cascina Castlet – Litina Superiore
€19,20 incl. BTW
Cascina Chicco – Mompisano
€20,00 incl. BTW
La Tordera – Tor Se
€17,50 incl. BTW
Livon – Refosco
€19,10 incl. BTW
Nino Negri – Sfursat Sforzato
€41,30 incl. BTW
Enkel de beste Chiavennasca worden geselecteerd, en worden gedurende 3 maand gedroogd in houten bakjes. Granaat van kleur, en geuren van bittere kruiden, gedroogde bloemen, pruimen en rozijnen. Mooie aanhoudende afrond met de nodige frisheid. Dit is één van de vele onbekende Italiaanse parels, en is waarachtig hemels mooi in het glas.
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.