Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.

La Tordera - Otreval Pas dosé
€22,90 incl. BTW

Cascina Castlet - Ataj
€13,70 incl. BTW
Livon Braide Alte
€36,30 incl. BTW
Intense stro gele kleur, met gouden reflecties. In de neus, intens boeket, zeer complex, met kruidige hints. In de mond, warm, vol, zeer elegant en complex. Mooie evolutie in het glas bij de stijging van de temperatuur. Staat niet voor niets in de top 10 van Italië’s beste wijnen.
Uitverkocht
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Cascina Castlet – Litina Superiore
€19,20 incl. BTW
Cascina Chicco – Barolo Riserva Ginestra
€68,50 incl. BTW
Cascina Chicco – Cuvée Zero Rosé
€26,00 incl. BTW
Nino Negri – Ca’Brione
€28,70 incl. BTW
Nino Negri – Mazèr
€23,90 incl. BTW
Nino Negri – Sfursat ***** Stelle
€74,50 incl. BTW
Dit is een absolute Grand Cru wijn. Chiavennasca ondergaan een natuurlijke droging op houten matten gedurende 90 à 120 dagen.
Intense diepe granaat kleur. Zeer complex met hints van pruimen, wilde kersen, kruidige tonen (o.a.kaneel), chocolade en tabak. De smaak is geconcentreerd, krachtig en buitengewoon evenwichtig en aangenaam, met een blijvende afdronk.
Spada – Valpolicella Classico
€16,00 incl. BTW
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.