Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.
“Nino Negri – Sfursat ***** Stelle” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen

La Tordera - Otreval Pas dosé
€22,90 incl. BTW

Cascina Castlet - Ataj
€13,70 incl. BTW
Nino Negri – Mazèr
€23,90 incl. BTW
De Chiavennasca druiven komen uit de beste zones. 20% van de druiven worden gedurende 40 dagen gedroogd. Granaat van kleur en geuren van bittere kruiden, kaneel en kruidnagel, gedroogde bloemen, rozen en violet en pruimen confituur. Krachtige en gestructureerde droge wijn met zalige lange afdronk
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Cascina Castlet – Moscato d’Asti
€15,50 incl. BTW
Strogeel met delicate lichtgroene tinten. Licht sprankelend door kleine bellen.
Aromatisch, bloemig en fruitig boeket. Aangenaam zoete en frisse smaak vanwege zijn laag alcoholgehalte en correcte zure smaak. Een zachte wijn met de rijke ondertoon zo typisch voor de Muskaat druif. Intense en langdurige geur.
Serveren op 9-11°C
Cascina Chicco – Mompisano
€20,00 incl. BTW
Giulio Cocchi – Brachetto d’Acqui
€18,70 incl. BTW
Livon – Refosco
€19,10 incl. BTW
Nino Negri – Ca’Brione
€28,70 incl. BTW
Spada – Valpolicella Classico
€16,00 incl. BTW
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.