Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.
“Spada – Amarone Firmus” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen

Capoforte - Primitivo
€15,60 incl. BTW

Anti-pasti schotel - Telefonisch bestellen
€14,00 incl. BTW
Piero Mancini – Vermentino
€15,00 incl. BTW
Strogeel met groene reflecties. Typische aromaten voor de Vermentino druif, limoen, appel, tikkeltje mineraal en lichtjes kruidig. In de mond, elegant, evenwichtig, soepel en goed gestructureerd.
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Berlucchi ’61 – Franciacorta Rosé
€37,00 incl. BTW
Cascina Castlet – Barbera d’Asti
€16,40 incl. BTW
Cascina Castlet – Litina Superiore
€19,20 incl. BTW
Cascina Chicco – Barolo Riserva Ginestra
€68,50 incl. BTW
Cascina Chicco – Cuvée Zero Rosé
€26,00 incl. BTW
Nino Negri – Ca’Brione
€28,70 incl. BTW
Nino Negri – Sfursat Sforzato
€41,30 incl. BTW
Enkel de beste Chiavennasca worden geselecteerd, en worden gedurende 3 maand gedroogd in houten bakjes. Granaat van kleur, en geuren van bittere kruiden, gedroogde bloemen, pruimen en rozijnen. Mooie aanhoudende afrond met de nodige frisheid. Dit is één van de vele onbekende Italiaanse parels, en is waarachtig hemels mooi in het glas.
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.