Alle producten worden rechtstreeks geïmporteerd en zorgvuldig door Peter en Karien geselecteerd. Het zoeken naar puurheid en de originaliteit van het aanbod was voor hen een waar plezier en hopelijk voor jullie een streling voor de smaakpapillen.
“Bepin De Eto – Flavé Rosé” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Terredora Fiano di Avellino
€18,90 incl. BTW
Strogeel van kleur. Een neus van elegante en complexe aroma’s van rijp fruit en bloemen, waaronder hints van peer, abrikoos, citrusvruchten, geroosterde hazelnoten, acacia, meidoorn en honing. In de mond, aromatisch, vol, zacht en evenwichtig. Een wijn die positief evolueert met de jaren.
Verpakking |
---|
Een ♥ voor Italië, met liefde aan jouw deur geleverd


Zorgvuldig uitgekozen Italiaanse producten
Met de grootste zorg verpakt
Peter en Karien verpakken zorgvuldig jullie geselecteerde producten in gerecycleerde dozen. Afhankelijk van het type product maken wij de beste keuzes in materiaal. Dit om er zeker van te zijn dat jouw bestelling perfect bij jou aan de deur toekomt.
Gerelateerde producten
Bava – Barbaresco
€37,50 incl. BTW
Bepin De Eto – Flavé Rosé
€19,90 incl. BTW
Cascina Castlet – Litina Superiore
€19,20 incl. BTW
Livon – Refosco
€19,10 incl. BTW
Nino Negri – Ca’Brione
€28,70 incl. BTW
Nino Negri – Sfursat ***** Stelle
€74,50 incl. BTW
Dit is een absolute Grand Cru wijn. Chiavennasca ondergaan een natuurlijke droging op houten matten gedurende 90 à 120 dagen.
Intense diepe granaat kleur. Zeer complex met hints van pruimen, wilde kersen, kruidige tonen (o.a.kaneel), chocolade en tabak. De smaak is geconcentreerd, krachtig en buitengewoon evenwichtig en aangenaam, met een blijvende afdronk.
Spada – Valpolicella Classico
€16,00 incl. BTW
Spada – Valpolicella Ripasso Superiore
€22,50 incl. BTW
Robijnrood. Intens en sterk karakter. De geur is verrassend breed en intens met een mengeling van pruimen, zwarte kersen, peper en gember. De smaak is complex, harmonieus en heeft lichte tannine. Deze wijn wordt verkregen door de most een tweede maal te laten macereren op de overgebleven resten die gediend hebben voor de Amarone (ripassare), zodat de wijn de aroma's van deze topper tot zich kan nemen. Geschikt voor een middellange - lange bewaring.